29 Kasım 2015 Pazar

Öz Eleştiri | Beşiktaş - Akhisar Maçı Tadımlıkları

Tadımlık ama tadımızı kaçırdı

Öncelikle kalecimiz Tolga Zengin, herkes bu adamın kulağını geçtiğimiz seneden beri, özellikle de Brugge maçından beri, çınlatıyor. Bu adama girmek istemiyorum girersem çıkmam çünkü.

Savunmada Rhodolfo'ya sallayanlar görüyorum. Ayıptır. Haftalardır Ersan'a laf söyleyenler, Milosevic oynasın, Pedro nerde yaa diyenler 'bak Ersan gitti Rhodolfo ne kadar kötü' diyor. Rhodolfo kötü falan değil, siz şekilcisiniz.

İsmail, kardeşim sana da diyecek bir şeyim yok. Vermişler parayı almışlar zamanında, şimdi de çık oyna diyorlar. Bakmıyorlar ki senin düşünce kapasiten ne, oyun görüşün ne, yeteneğin ne. Suç senin değil seni bu takıma getirenlerin. (Not: Zamanında İsmail Köybaşı'ya şans verilsin diye birtakım mesajlarım vardı, büyük yanlış yapmışım bugün bir daha anladım.)

Ersan. Yokluğu hissedildi. Değeri anlaşıldı.

Sosa, abicim 2 senedir aklın başka yerlerde diye yedin bizi. Bıktım senin sahada gezinmenden. Bir insan bir yan toptan falan düzgün bir orta keser bir şey yapar. 2 senedir her top ön direkteki savunma oyuncusu tarafından karşılanıyor. Lokomotif ve Kasımpaşa maçlarında ayağındaki topa öküz gibi bakıp rakibin almasını beklemenden goller yedik puanlar kaybettik. Aklın Arjantindeyse git Arjantin'e. Takımda en sevmediğim ve nefret ettiğim adamsın. Tolga'yı bile daha çok seviyorum senden.

Oğuzhan, mükemmelsin. Senden başka oynayan yoktu.

Quaresma :d Ayağının dışı, ebenin bir tarafı be kardeşim. Metrelerce uzaktan attığın alakasız şutlar, kaprislerin, bugün görmediğin ama potansiyelinin son derece yüksek olduğu kırmızı kartlık hareketlerin ve tabii ki trivelaların. Hepsi batsın. Sene başında burada birkaç arkadaş ile beraber Dzsudzsak'ı çok istedik ama şovmen taraftarımız çok istediği için yumurtadan sen çıktın. Bir daha forma göremezsin inşallah.

Gomez. Son 2 maçtır Almeidavari şekilde pozisyonları harcasa da dikkat çekmek istediğim çok önemli bir nokta var. Bu kadar doymuş ve takımdaki en büyük yıldız statüsündeki adam sahada Oğuzhanla beraber en hırslı adam. Ruhuyla oynuyor. Paris olayından sonra düşüş yaşadı ama toparlayacaktır. Büyüksün.

Olcay'ın çıkmaması gerekiyordu. Sosa - Cenk ve Q7 - Töre değişiklikleri maçı çevirirdi. Dar alanda takımdaki en etkili adamın belki de Olcay, başka da numarası yok zaten. 11 kişi kapanan takıma illa pozisyon yaratırdı. En basidinden Bursa maçında girdi tüm oyunu değiştirdi.

Şenol Hoca. Sınıfta kaldı. Fazla bir şey demek istemiyorum ama yaptığı değişiklikler, Töre'ye 'ders' vermek için yedek bırakması falan rezalet.

Yönetim ise sene başında yapmadığı transferler ile tepki topladı. Daha doğrusu yapamadığı. İlk kez bu maçta bu kadar ayyuka çıktı bu durum. Neyse ki devre arası geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder